cincin

cincin 是個南瓜頭,因為喜歡把事情簡單而有邏輯的解決而讓自己一直處在迷惘的狀態之中。

仔細想想除了畫畫,旅行,說故事(以及喝酒)之外想做的事情一片混沌,於是不知不覺就成為了一個不知道兩個月之後大概會在哪兒的流浪的插畫家。

『如果每次出去繞一圈回來都可以生出一個故事』這樣的想法讓創作成為生活裡唯一確定的事情。

太喜歡這個世界了,所以對於壞心的人類有一點微詞,但又會對時不時出現、美好的人和人之間的交流感動而落淚。

cincin is a pumpkin head, an illustrator, a story teller, a world resident (and an alcohol lover)

Besides wanting to draw and travel, being confused about what I should do make me become a traveling illustrator, and the desire of telling stories turned art creating into the only certain things in life.

Medium /
water colour, colour pencils, digital drawing, words
Seniority /
2015
把每一天都當作創作一般的活著吧